Kosmiset tapahtumat, messut, luennot, kurssit ja koulutukset.

Tässä ovat kaikki ne julkiset ufokosmiset tapahtumat, joissa Asko Nummela on jollain tavalla edustettuna mukana ja paikalla tapahtumassa. Voit myös tilata Askon tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. Ennakkoon ilmoittautuminen julkisiin tapahtumiin olisi suotavaa. Päivitetty 12.3.2019. 
Tapahtumakalenteri

"Kosmiset ystävämme ovat tulleet auttamaan maapalloa tässä ajassa."

Asko Nummela

Ufot ja kosminen tietoisuuskurssi la 16.3.2019 Forssa

Ufot ja kosminen tietoisuuskurssi, jossa etsimme kontaktia toisten tasojen kanssa. Teemme harjoituksia, joilla voimme puhdistaa itseämme ja näin luoda edellytykset kontaktoimiseen tai vahvistaa ja parantaa jo voimassa olevaa kontaktia entisestään.

Tutustumme omiin energiajärjestelmiin, jotta tunnemme itsemme ja voimme hallita mieltämme paremmin. Opimme myös miten voimme saada lisää energiaa ja voittaa maan vetovoiman päästäksemme hyvään kontaktiin itsemme ja toisten tasojen kanssa.

Kurssi antaa tekniikoita ja valmiuksia kontaktointiin oman korkeimman itsensä kanssa, sekä toisten tasojen olentojen ja avaruudenporukoiden kanssa. Kaikki on kiinni siitä tasosta jossa itse olet ja mitä teet näillä tiedoilla, joita kurssi Sinulle antaa.

Kurssipaikka on Forssassa Askon luona ja pääset myös osalliseksi niistä energioista ja mahdollisuuksista, joita Askon koti Sinulle antaa. Kurssi kestää 11-15. Välissä on pieni tauko, jossa nautimme pikku purtavaa. Kurssi maksaa 40 euroa / henkilö.

Ennakkoilmoittautuminen välttämätöntä. Saat tarkemmat ajo-ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä. Kohteeseen lyhyt matka Forssan linja-autoasemalta.

Ufojen viestit ja tehtävät la 23.3.2019 Forssa

Kontaktihenkilö Asko Nummela kertoo ufoista ja millä asialla he täällä liikkuvat. Millaisia rotuja seurassamme on ja mitä he ajattelevat ihmisistä ja maa-planeetasta. Millainen suuri murros on menossa juuri nyt ja millaisia erilaisia aikajanoja on olemassa. Tule kuuntelemaan vauhdikasta ja innostavaa esitelmää. Voit myös esittää kysymyksiä. Paikka: Forssa, klo 14-15,30. Oviraha 10,-

Keskustelupiiri avaruuselämistä  ja ufoista kiinnostuneille su 24.3.2019 Espoo

Avaruuspäivien vapaamuotoisessa keskustelupiirissä pohdimme mm. miksi meitä lähestytään toisista maailmoista ja ketkä ovat tähteläisiä, vaeltajia tai enkeliolentoja. Klo 12 -15. Pohjantie 3, Espoo. Oviraha 10 euroa.  

Ufot ihmisten kanssa yhteistyössä la 30.3.2019 Forssa

Kontaktihenkilö Asko Nummela kertoo, miten ufot liikkuvat ja toimivat ihmisten keskuudessa. Miten tunnistaa heidät ja mitä yhteistyö vaatii kummaltakin osapuolelta. Mitä on olla avaruusolentona ihmisten joukossa ja millainen tulevaisuus ihmisellä on kosmisessa yhteisössä. Klo 14.00-15.30. Liput 10 euroa. Paikka: Forssa.

Kevätfiilis -tapahtuma su 7.4.2019 Turku

Tapahtuma järjestetään Turun keskustan tuntumassa T-Talolla, Vanha Hämeentie 29. klo 11-17.
Oviraha 2 euroa.
Olen paikalla tarjoamassa konsultaatioita ja mukana ainakin Tähteläiset -lehtiä yms. Pidän tilaisuudessa mahdollisesti jonkun mielenkiintoisen lyhyen esitelmän. Saatavana yksityisaikoja nuoruuden aktivointiin, parisuhteen kiemuroihin, kosmisiin asioihin ja entisten elämän traumoihin. Kysy lisää. Lisään tarkempia tietoja myöhemmin!

Keskustelupiiri avaruuselämistä ja ufoista kiinnostuneille su 21.4.2019 Espoo

Avaruuspäivien vapaamuotoisessa keskustelupiirissä pohdimme mm. miksi meitä lähestytään toisista maailmoista ja ketkä ovat tähteläisiä, vaeltajia tai enkeliolentoja. Klo 12 -15. Pohjantie 3, Espoo. Oviraha 10 euroa.  

Tunne itsesi / mielen avaruus -hyvinvointitapahtuma
la 20.4.2019 klo 10.30-16.00 Forssa

Tunne Itsesi / Mielen avaruus -hyvinvointitapahtuma tarjoaa kattavan läpileikkauksen erilaisiin itsensä tuntemisen taitoihin. Paikalla on useita upeita luennoitsijoita, asiantuntijoita, hoitajia, tulkitsijoita ja tuote-esittelijöitä yms.

Ohjelma:
- 11.00-11.45 - Syvärentoutus / Tarja Sahari
- 12.00-12.45 - Yllätysluento
- 13.00-14.30 - Astrologia ja Kristinusko / Maarit Laurento. Järjestäjä Wahren-opisto.
- 14.30-15.10 - Tunne Itsesi -paneeli. Paikalla asiantuntijoita keskustelemassa aiheesta ja vastaamassa yleisön kysymyksiin. Paneelin juontaa Asko Nummela.
- 15.15 - 16.00 - Meediotilaisuus Stella Thelén

Paikka:
Tapahtuma järjestetään Forssan Teatteritalolla 20.4. Torikatu 8, aivan torin ja linja-autoaseman vieressä keskeisellä paikalla Forssaa.

Vapaa pääsy:
Tilaisuuteen on yleisöllä VAPAA PÄÄSY, mutta luennot voivat olla maksullisia. Tiedot saattavat vielä muuttua!

Lisäinfo:
https://numfidea.fi/tapahtumat.html

Tähtitaivaallinen Vappu-deitti ke 1.5.2019 Espoo

Vappu-deittien teemäpäivän ohjelma 1.5.2019 klo 11-19 välisenä aikana. Oviraha 5 euroa.

Ohjelma:
12.30-14.00 - Tove Södermanin vetämä Tähtitaivaallinen deittitapahtuma. Hinta 20,-
14.30-16.00 - Asko Nummelan vetämä mielikuvamatka sinkkumeditaatio. Hinta 20,-

Deittitapahtuma:
Tähtitaivaallisen deittitapahtuman avulla voit löytää sielunkumppanin ja/tai uusia ystäviä rentouttavan unimatkan, hiljentymisen, deittien, syvällisten keskustelujen, musiikin ja turvallisen läsnäolon avulla. Voit olla yhteydessä todelliseen itseesi ja kokea syvällistä sieluyhteyttä toisiin.

Mielikuvamatka:
Sinkkumeditaatiossa tutustumme mahdollisesti tulevaan kumppaniin. Otamme meditaatiossa häneen yhteyden ja saamme yleensä jotain tuntemuksia tai jopa tarkempia tietoja tulevasta kumppanista.

"Joku näkee kasvot, toinen taas voi saada nimen, kolmas voi nähdä tapaamispaikan, tai koko vartalon. "

Askon kehittämää menetelmää säännöllisesti käyttäen, saatat hyvinkin pian löytää itsesi rakkaudentäyteisestä parisuhteesta.

Vapaata keskustelua ja yksityisaikoja:
Jos haluat tulla jo aikaisemmin, niin klo 11-19 välisinä aikoina keskusteluja ja turvallista läsnäoloa. Mahdollisuus keskustella yksityisesti Askon ja Toven kanssa 15 min / 15 euroa.
(oviraha 5 eur)

Kohtaamispaikka:
Tähtitaivaan Valo, Pohjantie 3, Heikintori, Espoo.

Tähtitaivaallinen deittitapahtuma la 11.5.2019 Espoo

Deittitapahtuman vetäjinä toimivat tunnetut ja kokeneet kouluttajat Tove Söderman ja Asko Nummela. Tervetuloa sinkkutapahtumaan! Päivän ohjelmaan kuuluu mm. Tove Södermanin vetämä Henkinen deittitapahtuma ja Asko Nummelan vetämä Sinkkumeditaatio sielunkumppanin puoleensa vetämiseen. Henkilökohtaista konsultaatiota yms. saatavissa Tovelta ja Askolta, Aika 11.30-16. Liput 45 euroa. Pohjantie 3, Espoo.

KESÄKUU 2019

Ei vielä tapahtumia!

HEINÄKUU 2019

Ei vielä tapahtumia!

ELOKUU 2019

Ei vielä tapahtumia!

SYYSKUU 2019

Ei vielä tapahtumia!

LOKAKUU 2019

Ei vielä tapahtumia!

MARRASKUU 2019

Ei vielä tapahtumia!

JOULUKUU 2019

Ei vielä tapahtumia!

Kosmiset Avaimet -kurssilla opit kontaktoimaan

Tule mukaan kehittämään omaa kontaktia toisten tasojen kanssa. Katso kurssin esittely ylempää tapahtumapäivän kohdalta. Lämpimästi tervetuloa kontaktoimaan.

Tutustu ufokosmisiin palveluihin ja tuotteisiin verkkokaupassa.